Nis

Okulumuzda yürütülen E-Twinning projesinin bu ay ki etkinliği kendin üret kendin türet kapsamında sabun yapımı olacak.

Nis

Okulumuz Akademik Başarıyı Artırma ve Takip Komisyonumuz nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Okul müdürümüz Sayın Nimet AKBULUT başkanlığındaki toplantıda öğrencilerin deneme ve derslerdeki başarı durumları görüşüldü ve başarının daha da artması için yapılabilecek faaliyetler masaya yatırıldı. Ayrıca tüm sınıf seviyelerinde branş bazlı ödev takip sisteminin devam etmesi yönünde karar alındı.

Nis

Okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde haftada iki gün kitap okuma saati yapılıyor. Her ay gün ve saatlerin değiştiği kitap okuma etkinliğimiz, öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet YURDUSEVEN'in koordinatörlüğünde aylık olarak çıkarılan okul dergimiz Bengü bu ay da dolu dolu içerikleriyle karşınızda. Emeği geçen başta öğretmenlerimiz Mehmet YURDUSEVEN ve Osman YILMAZ olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Dergimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

E-DERGİ OKU

E-DERGİ İNDİR

Nis

12. sınıf öğrencilerimizle Narman Peri Bacalarını gezdik. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltının ardından, bölgede coğrafi açıdan nadir görülen yer şekilleri olan peri bacalarını gezdik. Sınavlara hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin bir nebze de olsa stres attıkları gezimizin düzenlenmesinde emeği geçen başta okul müdürümüz Sayın Nimet AKBULUT'a, müdür yardımcılarımız Emre ÖZTAŞ ve Damla KARABULUT olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz beden eğitimi ve spor öğretmeni Fatma MUTİ tarafından organize edilen sınıflar arası voleybol turnuvası başladı. Sınıf takımlarının kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda, lider olan takım şampiyonluk kupasını kaldıracak. Takımlarımıza başarılar dileriz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen Tekrar Testleri 2 kitabı,  ara tatil öncesi öğrencilerimize dağıtıldı.

Nis

Oltu liseler arası voleybol turnuvasunda okul takımımız 4. oldu. Oyun ve performanslarıyla gelecek adına umut veren kızlarımızı tebrik ederiz. Takımı turnuvalara hazırlayan beden eğitimi öğretmenimiz Fatma MUTİ'ye de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

On bir ayın sultanı Ramazan ayına bu sene de nihayet ulaştık. Ramazan-ı Şerif'in gelmesiyle okulumuzun değişik yerleri Ramazan ayını hatırlatan görsellerle süslendi. Görsellerin hazırlanmasında emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz. Ramazan ayının tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini dileriz.

Nis

Kütüphane Haftası dolayısıyla okul kütüphanemiz için kitap bağış kampanyası başlattık, okul panomuzda "Okumanın Zamanı Yoktur" temasına yer verdik ve okuma köşesi hazırladık, 9/A sınıfı öğrencileri ile Oltu İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettik. Çalışmalarından dolayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gözde ÖNAL'a teşekkür ederiz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türkiye Geneli Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavı" okulumuzda da yapıldı. Tüm sınıf düzeylerinde gerçekleştirilen sınava, okulumuzda %99'luk katılım sağlandı.

İlçemizi ziyaret eden MEB Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile birlikte okulumzda da incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde okul müdürleriyle toplantı gerçekleştiren Dr. Nazif Yılmaz, bakanlığımızın yeni başlattığı ''Aile Okulu Projesi'' hakkında bilgi verdi. Okul müdürlerinden eğitim öğretimin genel durumu hakkında bilgi aldı, bakanlıkla ilgili taleplerini dinledi ve idarecilere çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhami Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Beydilli ve Mustafa Altunkaynak da yer aldı. Nazik ziyaretlerinden dolayı bakan yardımcımız Sayın Dr. Nazif Yılmaz'a ve müdürlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Osman Yılmaz tarafından yürütülen "Şehrini Tanıt" e-Twinning projesi kapsamında, partner okullardaki öğrenciler mart ayında yaşadıkları şehirlerdeki tarihi yerleri ve geleneksel yemekleri tanıtan sunumlar hazırlayıp  e-Twinning paylaşım portalı Twinspace'de paylaşıma sundular. Mart ayı için hazırlanmış içeriklere ise aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Oltu'daki Tarihi Yerler

Oltu'daki Yöresel Yemekler

"Gençlerini kitapla beslemeyen milletlerin sonu acıdır."

Milletimizi aydınlık geleceklere taşımak ve umut kaynağı gençlerimizi kitapla besleyip onlara kendilerini ifade etme becerisi kazandırmak adına "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" kapsamında çıkılan yolun ilk meyvelerini, Mustafa Kutlu ve Tarık Buğra Panellerimizi gerçekleştirerek aldık. Panellerin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Nimet Akbulut'a, panellerin hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Gözde Önal'a ve tüm panelist öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan "etkili zaman yönetimi" broşürü öğrencilerimize paylaşıldı. Özellikle ders çalışırken ve sınavlara hazırlanırken öğrencilerin karşılaştıkları zaman kontrolü sıkıntısını gidermeye yönelik broşürün hazırlanmasında emeği geçen Osman YILMAZ hocamıza teşekkür ederiz.