Etiket Sonuçları: oltulisesi

Ock

20-27 Ocak 2023 tarihleri arası düzenlediğimiz ders çalışma kampımız sona erdi. Son gün öğrencilerimizle birlikte topluca kahvaltı yaptık. Kahvaltı programına İlçe Kaymakamımız Sn. Cevdet BAKKAL ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İlhami Şahin'de teşrif ederek öğrencilerimizle sohbet ettiler. Katılımlarından solayı Okul Müdürümüz Sn. Muhammet Nuri YILDIRIM Kaymakamımız ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ettiler. Öğrencilerimiz kampım çok verimli geçtiğini belirterek 2. dönem eğer fırsat olursa kampın tekrarını talep ettiler. Bolca soru çözümü ve konu tekrarları ile yapılan deneme sınavında hemen etkisini gören öğrencilerimiz teşekkür ederek kamptan ayrıldılar. Bizler de kampın hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen başta okul idaresi ve fedakar öğretmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Şbt

"Onlar Yıldızlar Gibi" projesi kapsamında İlçe Vaizemiz Sevilay ÖZTÜRK ALTIN Hanımefendi 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize "Mus'ab Bin Umeyr'in örnek hayatı" konulu sunum yapmıştır. Öğrencilerimiz için çok faydalı olan sunum için kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Mehmet YURDUSEVEN koordinatörlüğünde aylık çıkarılan okul dergimiz "BENGÜ" nün üçüncü sayısı çıktı. Yine dolu dolu içerikleriyle sizlerle buluşan dergimizin üçüncü sayısına, aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz. Dergimizin hazırlanmasında emeği geçen başta Mehmet YURDUSEVEN hocamıza ve yayın kurulu başkanı Ömer AKPINAR'a, değerli yazılarını bizlere ulaştıran öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunar, keyifli okumalar dileriz...

E DERGİ OKU